Tips voor autohuur

0 Comments


Upgrades: 

Sommige bedrijven willen je een upgrade aansmeren, soms wordt dit kleine trucje gebruikt om je meer voor een grote auto te laten betalen omdat ze de gereserveerde auto niet op voorraad hebben, feitelijk gezien heb jij recht op een gratis upgrade gezien ze de gereserveerde auto niet beschikbaar hebben. Vandaag de dag kun je ook autoverhuur vergelijken. De website spreekt voor zich.

Tip: 

“zou u tegen een kleine prijs een grotere auto willen” Ga op hun bluf in, zeg nee tegen de upgrade en je zult zien dat ze je de de grotere auto cadeau geven.

Promotie-codes: 

Er is altijd een goede promotie-code op het internet te vinden, neem even de tijd om te kijken waar.

Tip: 

Meld je aan op de nieuwsbrief voor maandelijkse aanbiedingen die lager zijn dan de prijzen op hun website. Wellicht heb je nu geen auto nodig, maar in de toekomst wel. Laat je deze aanbiedingen niet voorbij gaan.

De algemene voorwaarden

Ze zijn er niet om je de das om te doen, ze zijn er juist om er zeker van te zijn dat je niet in de valstrik van verborgen kosten trapt. Maak er een gewoonte van om de algemene voorwaarden te zoeken en om deze uitgebreid door te nemen.

Tip: 

Neem een kijkje op Cars-scanner – autoverhuur vergelijkingswebsite om goedkoper te huren. De website is ook in een app verkrijgbaar om alle autoverhuurbedrijven met elkaar te vergelijken zodat ook jij een geschikte auto die aan jouw behoefte voldoet vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *