Studies over zuurzak

0 Comments


In een studie naar de effecten van zuurzak op leukemiecellen, is vastgesteld dat het kanker remt. Dit werd op basis van een hoge dosering getest. Andere studies laten zien hoe het consumeren van de vrucht kanker remt. Het vinden van een goede zuurzakshop is tegenwoordig niet voor de handliggend.

Naast zijn genezende eigenschappen, tonen sommige studies aan dat zuurzak krachtige antibacteriele eigenschappen bevat. In een reageerbuisstudie werd het zuurzak extract met verschillende concentraties op mond bacteriën gebruikt. De zuurzak was in staat om effectief diverse soorten bacteriën te doden.

Een ander onderzoek toonde aan dat het zuurzak bacteriën bestrijdt die verantwoordelijk voor cholera en staphylococcusinfecties zijn.

Ondanks deze resultaten is het belangrijk om te onthouden dat er in deze reageerbuisstudies sterk geconcentreerd extracten gebruikt zijn . Er zijn meer studies nodig om de potentiele antibacteriële effecten van deze vrucht bij mensen te ontdekken.

Dierproeven tonen aan dat zuurzak diverse ontstekingen bestrijdt. In een onderzoek werden ratten behandeld met zuurzak, waarvan werd vastgesteld dat het de zwelling deed afnemen en de ontsteking verlichte. Een andere studie had vergelijkbare bevindingen, die aantoonde dat zuurzak de zwelling in muizen tot 37% verminderde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *