Slimme speaker bestellen via internet

0 Comments

Een slimme speaker is een goede toevoeging voor je huis.  Het apparaat is dan ook wel echt het apparaat wat je in de toekomst veel gaat zien. Het luistert naar je, kan boodschappen doen, bestelt het eten etc.. Je kunt er echt ontzettend veel mee. Een slimme speaker kan je  ook nog eens  neerzetten waar je wil. Het apparaat ziet eruit als een normale speaker, daarnaast is hij ook nog eens spraak gestuurd.

Wil je ook zo’n speaker in huis hebben? Surf dan snel naar: https://slimmespeakerinfo.nl

Je kunt het dus taken uit laten voeren, dit doe je door een stem commando te geven. Het is dus niet iets wat je alleen maar in de toekomst ziet. Welke dingen de speaker precies kan hangt helemaal af van het merk en de versie. In de VS heeft inmiddels 1 op de 6 mensen al zo’n slimme speaker ergens thuis. De enorme bekendheid van de spraak gestuurde speakers geeft aan dat het echt een apparaat wat je niet mag missen thuis.

Wat kan je met een zo’n speaker?

Je kunt dus gewoon een pizza bestellen, voor je het weet staat de bezorger al op de stoep. En dat allemaal door het apparaat. In Amerika is deze techniek er al Het is slechts een kwestie van tijd voordat we dit ook in Nederland mogelijk kunnen. Het bijhouden van de boodschappen, de lampen aanzetten als je bij het huis komt, iets zoeken op Google en echt nog veel meer meer. Deze functies zijn al wel mogelijk bij de apparaten in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *