Oplaadpaal netwerk van Tesla

0 Comments


De laadpaal Tesla is een echte aanrader. Wist je dat Tesla meer dan 12.000 duizend oplaadpalen  heeft. Deze zijn verdeeld over Noord-Amerika, Europa, Azië en het netwerk blijft dagelijks groeien. Meer dan 99% van de Amerikaanse bevolking is gedekt door dit netwerk. Ze verwachten tegen eind 2019 ook vergelijkbare dekking in Europa te hebben. Het laden moet nog sneller gaan om mensen te overtuigen elektrisch te gaan rijden. Ook het aantal auto’s dat geladen kan worden op een dag, per locatie moet hoger worden.

V3-supercharging
V3-supercharging is de volgende stap in de groei van het supercharger-netwerk van Tesla. Deze netgekoppelde accu gaat er voor zorgen dat onze voertuigen sneller kunnen opladen. Waardoor deze sneller is dan andere elektrische voertuigen die vandaag op de markt zijn. Het doel is om de tijd die klanten besteden met gemiddeld 50% te verminderen. De tijd van het laden zal dalen met ongeveer 15 minuten.

On-route battery warmup
Tesla heeft al een nieuwe functie aangekondigd genaamd On-route battery warmup. Wanneer je aangesloten bent op een supercharger-station, zorgt deze ervoor dat hij de optimale temperatuur bereikt. Waardoor nu al de gemiddelde oplaadtijd verkort wordt met 25%. Dit is niet alleen voordelig voor de klanten maar ook voor Tesla zelf. Doordat er sneller geladen kan worden, heeft Tesla tweemaal het aantal klanten geholpen per uur. Hierdoor word het aantal klanten die Tesla helpt hoger en kunnen ze meer investeren in de verbetering van de laadpaal snelheid.

De komende maanden word de laadsnelheid van model S en X via een software-updates verhoogd. Als afsluiter nog een weetje over Tesla.Tesla is het enigste  automerk dat alleen elektrische auto’s  maakt en verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *