Mondzorg in het buitenland

0 Comments


Waar kom je het voordeligste uit om je tanden weer te laten stralen? Kom je voordeliger uit bij een Turkse tandarts of Hongaarse tandarts?

Iedereen wilt mooie, witte, stralende tanden en een mooie lach. Toch zijn er meer redenen waarom je je tanden goed moet verzorgen. Een mooie glimlach brengt zelfvertrouwen met zich mee. Wat vaak het eerste aan een ander opvalt is namelijk je glimlach. Met een fatsoenlijk gebit ben je sneller geneigd om vaker te glimlachen. Wist je dat een gezond gebit ook het kauwen van voedsel verbeterd. Natuurlijk is dat belangrijk. Het bevordert namelijk de speekselvorming in je mond, met als gevolg dat het verscheidene mondzuren bestrijdt. Door een goede mondhygiëne verslijten je tanden minder snel, hierdoor geniet je langer op oudere leeftijd van je lievelings tussendoortje of van die lekkere sappige biefstuk. Als je niet op je mondhygiëne let vergroot je de kans op ontstoken tandvlees. Dat kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Gezond tandvlees heeft een mooie roze kleur en zit strak om je gebit heen. Met een deugdelijke tandverzorging voorkom je slechte adem en tandbederf. 

Tegenwoordig zijn klinieken in het buitenland goed gespecialiseerd in mondzorg. Vaak is het daar ook stukken goedkoper en bespaar je tot wel 60% op kosten vergeleken met in Nederland. Voorbeelden van zulke landen zijn onder andere: Hongarije en Turkije. De artsen in deze landen gebruiken de modernste apparatuur en technieken. Als je de Engelse taal niet machtig bent hoef je je daar geen zorgen over te maken. Er zijn namelijk genoeg Nederlandse aanspreekpunten in het buitenland te vinden.

Als laatste tip wil ik je meegeven om eens te onderzoeken of jouw verzekering de behandelingen in het buitenland vergoed. Om de afstand hoef je het in ieder geval niet te laten. Hongarije en Turkije zijn namelijk op 3 uur afstand met het vliegtuig te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *